Filosofi

FOKUS

Vi går meget op i vores arbejde og derfor er fokus på at skabe resultater sammen med vores klienter. Selvfølgelig skal der være plads til pjat og pauser, men vi sørger altid for at holde fokus på det vigtigste; Glade og tilfredse klienter.

FAGLIGHED

Vi er alle certificerede personlige træner hos NLT. Derudover har vi alle taget, og tager løbende nye kurser omhandlende træning, kost, coaching og behandling. Vi gør en dyd ud af altid at være opdateret med den seneste videnskab, så vi kan rådgive vores klienter så godt og så præcist som muligt.

MINDSET

Kvalitet frem for kvantitet. Vi skal træne hårdt og effektivt, men vi skal også slappe af og hygge os. Vi skal huske vores makrotal og kostplan, men der skal også være plads til ”madforkælelse”. Vi arbejder med fokus i dagligdagen, så der er intensitet i træningen, og mere disciplin omkring kosten, uden at det bliver røvsygt.

MILJØ

Vi kan rumme alle typer mennesker og vi bakker altid hinanden op. Vi er et gym hvor alle hilser og motiverer hinanden. Vi respekterer folks grænser og der er plads til at kunne sige sin ærlige mening, uden sure miner. Der er altid god stemning hos NLT og den kan mærkes. Energien er motiverende og inspirerende.

Hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående, eller vil vide mere om priser, så skriv endelig til os!