Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Firma – Personlig Træner København | Opnå dine mål gennem individuel Coaching

SUNDHEDSLØSNING TIL VIRKSOMHEDERPersonalegruppen er en virksomheds vigtigste aktiv.

Øget trivsel på arbejdspladsen bidrager til øget effektivitet og produktive medarbejdere. Next Level Training tilbyder en professionel totalløsning, som tager udgangspunkt i virksomhedens behov og ressourcer.

Vi forstår hvad der forventes af personalet i en ambitiøs og travl virksomhed. Det er ikke meget anderledes end at arbejde med professionelle atleter. Hvis der skal præsteres på et højt niveau, skal der også forberedes og forebygges på et højt niveau, og det er her vi kan hjælpe ved at effektivisere personalets søvn, kost og fysiske tilstand. Det giver i sidste ende en medarbejder med et større mentalt overskud, færre eller ingen smerter og et stærkere helbred

 

KOST

Har du ikke fornuftige kostvaner, og styr på dine makrotal, er du mere udsat for:

- Forstyrret fordøjelse og mavegener
- Ustabilt blodsukker
- Dårligt humør
- Kronisk træthed

TRÆNING

Uden nok træning og bevægelse, er du i fare for at have:

- Dårlig forsvar mod stress
- Lav energi og dårlig iltoptagelse
- Smerter og ubehag i bevægeapparatet
- Svage muskler og knogler

SØVN

Får du for lidt, eller for dårlig søvn, har det negativ påvirkning på:

- Immunforsvar og chance for sygdom
- Koncentration og indlærings evne
- Psykisk og fysisk overskud
- Kroppens evne til at forbrænde fedt

COACHING

Mange års erfaring gør os i stand til at skabe forbedringer ved at arbejde målrettet med:

- Mønsterbrydning
- Implementering af nye tiltag
- Effektivisering af daglige rutiner
- Realistisk planlægning

 

HVORDAN?Vi starter selvfølgelig med at analysere os frem til virksomhedens behov ud fra personlige samtaler og indsigt i arbejdsgangen i virksomheden. Forventninger og ressourcer bliver afstemt og efterfølgende kommer vi med en skræddersyet plan for hvordan vi i fællesskab kan skabe endnu mere trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

Vi tilbyder meget gerne et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå proceduren for en sundhedsløsning til din virksomhed.
 


 

WEBSHOP