Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Next Level Training
Enkeltmands ejet virksomhed
CVRnr 25147995
Australiensvej 22, 4.tv. 2100 Kbh. Ø.
anders@nextleveltraining.flash.marketing
53537173
Etableringsår 2006

Priser
Hos nextleveltraining.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne efter produktets kvalitet uden forudgående samtykke.

Betaling
Nextleveltraning.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Betalingen bliver trukket på din konto omgående da du har adgang til din vare med det samme.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Levering
nextleveltraining.dk leverer din bestilte varer ligeså snart din betaling er modtaget.

Reklamationsret
Da dette er online træningsforløb findes der ikke rigtig nogen reklamationsret, da det ikke er et produkt, der kan gå i stykker. Skulle du komme til skade undervejs i dit træningsforløb er der en mulighed for at sætte det stand-by, men det er en aftale som du laver med den pågældende træner. Man kan som udgangspunkt IKKE kan stille sit forløb i bero.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Det er ikke muligt, at fortryde sit køb da dette er online træning og ikke en fysisk varer, der bliver fremsendt.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: (Brug det der er relevant)
– Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efer leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykke-lige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer der forringes eller forældes hurtigt.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.