HOLDTRÆNING / GRUPPETRÆNING

Hos Next Level Training tilbyder vi forskellige holdforløb. Det er lukkede hold som kører 10-12 uger, og indholdet er skræddersyet efter forløbets formål, såsom:

STRUKTUR

Der er som udgangspunkt max 8 pladser på et hold. På den måde sikrer vi os at underviseren kan holde øje med alle og samtidig give den bedst mulige undervisning. Der er altid en fed energi tilstede, når vi kører vores holdforløb. 8 engagerede personer, der alle har samme mål og som støtter og motiverer hinanden.
Det er også muligt at planlægge sit eget holdforløb/gruppetræning. Det kan f.eks. være gruppetræning med din familie, venner eller kollegaer. Det kræver kun, at man er minimum 4 personer med nogenlunde samme målsætning. Går du med tanken om at lave din egen gruppetræning, så skriv til os og lad os planlægge et forløb for jer.

Er du interesseret i et af de ovenstående holdforløb, så skriv til os, eller hold øje med hvornår vi annoncerer på facebook og instagram. Vi annoncerer altid et godt stykke tid i forvejen når der er et forløb på vej, så folk har mulighed for at tygge lidt på det og evt. stille spørgsmål inden man kaster sig ud i det.