BLOMKÅLSSUPPE

Sådan gør du

  1. Skær blomkål og porre i stykker

  2. Smid dem i hønsebouillonen og lad den koge i ca. 20 min. med jævnlig omrøring

  3. Skær kylling og bacon i tern

  4. Finhak løg

  5. Steg kødet med løgene på panden

  6. Anret suppen i en skål og tilsæt lidt stegt bacon og løg

  7. Server resten af baconen og kyllingen ved siden af

BLOMKÅLSSUPPE

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 2 personer

  • 2 dl Knorr hønsebouillon

  • 200 g blomkål

  • 50 g løg

  • 100 g porre

  • 12 g maizena majsstivelse

  • 100 g kalkunbacon

  • 200 g kyllingefilet

  • 50 g rødløg

  • 2 tsk. olivenolie

  • 2 tsk. frisk timian

  • 2 tsk. grøntsagsbouillion

  • Peber

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 36 g

- Kulhydrater: 24 g
- Fedt: 9,2 g
- Kalorier: 313