Snit alle grøntsager i ønsket størrelse
Skær kødet i strimler eller små stykker
Opløs hønsebouillonen i 2 dl vand, i en gryde sammen med kyllingekød, ingefær, hvidløg og citrongræs og lad det simre i ca. 10 min.
Rør fromaige frais sammen med majsstivelse, lime og salt
Tilsæt løg, forårsløg, kokosmælk, Fromage frais blandingen og lad det koge ved svag varme og under omrøring i ca. 8-10 min.
Smag evt. til med salt og peber
Kan nydes med ris eller nudler
Disse ingredienser er til 4 personer
3 gulerødder
2 peberfrugter
2 fed hvidløg
150g grønne bønner
20 g citrongræs
400 g kyllingebrystfilet
300 ml kokosmælk
1 dl fromage frais 0,5%
1 tsk. maizena
2 spsk. limesaft
- Proteiner: 25 g