GRØNTSAGSSUPPE

Sådan gør du

  1. Svits løg og porrer i olien. Gem lidt snittet porretop til senere.

  2. Snit kartofler og persillerod i tern.

  3. Kog kartofler og persillerod i de 3 dl vand i ca. 15-20 min.

  4. Bland grøntsagerne og purér dem med en blender

  5. Tilsæt gulerødder, mælk, timian og paprika og kog suppen igennem i ca. 10 minutter.

  6. Tilsæt de gemte porretoppe så de når at koge med i 2 minutter.

  7. Smag til med salt og peber.

  8. Bland og server det hele i en skål eller tallerken.

GRØNTSAGSSUPPE

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 2 personer

  • 2 løg

  • 2 porre

  • 1/2 spsk. koldpresset rapsolie

  • 500 g kartofler

  • 75 g persillerod

  • 100 g gulerod

  • 3 dl vand

  • 2 dl letmælk

  • 1/2 tsk. timian

  • 1/2 tsk. paprika

  • Salt og peber

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 12 g

- Kulhydrater: 72 g
- Fedt: 6 g
- Kalorier: 372