HAVREGRYNSPANDEKAGER

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne i en skål. Lad dem stå og trække i 10 minutter.

  2. Blend herefter det hele sammen i en blender eller med en stavblender. Hvis dejen er for tyk, så tilsæt lidt ekstra mælk.

  3. Varm en pande op ved middel varme. Smør panden med smør eller olie.

  4. Hæld lidt under 1 dl. dej på panden (alt efter hvor stor din pande er) og drej panden, så dejen fordeles rundt.

  5. Bag pandekagen i ca. 30-60 sekunder eller til den er gylden.

  6. Vend den med en paletkniv og bag den på den anden side.

  7. Tilsæt lidt smør til panden igen og fortsæt sådan med den resterende dej.

HAVREGRYNSPANDEKAGER

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 6 personer

  • 3 stk. æg

  • 150 g. havregryn

  • 150 g. havregryn

  • 2 tsk. vaniljesukker

  • 1 tsk. citronsaft

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 4 g

- Kulhydrater: 20 g
- Fedt: 2 g
- Kalorier: 114 (1 pandekage)