KIKÆRTESALAT M. KYLLING

Sådan gør du

  1. Del kyllingebrysterne på langs og krydr med salt og peber.

  2. Varm lidt olie op på en stegepande. Steg kyllingen ved middelhøj varme på begge sider i ca. 10 min. til de er faste og færdige (kernetemperatur 75°).

  3. Dræn kikærterne i en si for at fjerne vandet. Varm en pande med lidt olivenolie og kom kikærterne på. Tilsæt spidskommen, gurkemeje og lidt salt og steg i ca. 5-10 min. Rør godt rundt undervejs.

  4. Skræl gulerødderne, riv dem groft og læg dem i en skål. Del granatæblet i to, hold skærefladen nedad over en skål og bank på den anden side med en grydeske til kernerne løsner sig. Bland dem med gulerødderne.

  5. Pluk mynten, hak den fint og bland det med resten af salaten.

  6. Pres citronen. Bland ¼ dl citronsaft og tahin i en skål. Hæld dressingen over salaten og bland den godt sammen med kikærterne.

  7. Servér kikærtesalaten med den stegte kylling.

KIKÆRTESALAT M. KYLLING

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 2 personer

  • 300 g kyllingebryst

  • 120 g kikærter

  • 1/2 tsk. gurkemeje

  • 1/4 tsk. spidskommen

  • 1/2 spsk. tahin

  • 1/2 citron

  • 250 g gulerødder

  • 1/2 granatæble

  • 1 drys mynte

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 40,5 g

- Kulhydrater: 36,5 g
- Fedt: 11,5 g
- Kalorier: 412