NUDELSUPPE M. KYLLING

Sådan gør du

  1. Læg ægnudlerne i en skål.

  2. Hæld kogende vand over.

  3. Dæk skålen med stanniol.

  4. Lad det stå 12-15 minutter til nudlerne er møre.

  5. Skær kyllingen i små stykker.

  6. Finhak chili, ingefær og hvidløg.

  7. Svits chili, ingefær og hvidløg i olien i en gryde.

  8. Tilsæt lidt vand og bouillonterningen og lad det koge et par minutter.

  9. Tilsæt kyllingkødet og bring det i kog.

  10. Finhak de øvrige grøntsager og tilsæt dem.

  11. Tilsæt nudlerne og sukkerærterne

  12. Smag til med soya og fish sauce

NUDELSUPPE M. KYLLING

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 4 personer

  • 300 g kyllingebryst

  • 100 g æggenudler

  • 15 g ingefær

  • 1 stk. rød chili

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk. hønsebouillon

  • 130 g sukkerærter

  • 3/4 liter vand

  • 200 g gulerødder

  • 2 stilke bladselleri

  • 2 spsk. soyasauce

  • 30 g fish sauce

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 24 g

- Kulhydrater: 28 g
- Fedt: 5 g
- Kalorier: 244