Læg ægnudlerne i en skål.
Hæld kogende vand over.
Dæk skålen med stanniol.
Lad det stå 12-15 minutter til nudlerne er møre.
Skær kyllingen i små stykker.
Finhak chili, ingefær og hvidløg.
Svits chili, ingefær og hvidløg i olien i en gryde.
Tilsæt lidt vand og bouillonterningen og lad det koge et par minutter.
Tilsæt kyllingkødet og bring det i kog.
Finhak de øvrige grøntsager og tilsæt dem.
Tilsæt nudlerne og sukkerærterne
Smag til med soya og fish sauce
Disse ingredienser er til 4 personer
300 g kyllingebryst
100 g æggenudler
15 g ingefær
1 stk. rød chili
2 fed hvidløg
1 tsk. hønsebouillon
130 g sukkerærter
3/4 liter vand
200 g gulerødder
2 stilke bladselleri
2 spsk. soyasauce
30 g fish sauce
- Proteiner: 24 g