PAELLA M. KYLLING/AIOLI

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg

  2. Steg løgene og risen i lidt olie på en varm pande i ca. 2-3 min. til risene er blanke

  3. Tilsæt paprika, grøntsagsboullion samt 1 liter vand

  4. Lad det koge under lår i ca. 15 min.

  5. Skyl persillen og pluk bladene fra de grove stilke.

  6. Pil rødløg og skær i helt tynde skiver

  7. Smid rødløget i en skål

  8. Hæld rødvinseddike over og lad det trække frem til servering. Lige før serverning smides persillen i.

  9. Skær peberfrugt i strimler og tomat i skiver.

  10. Varm olie op på en pande og steg kyllingen i 4-5 min.

  11. Tilsæt peberfrugt og tomat efter 3-4 min.

  12. Vend kyllingen i risen evt. sammen med 1 spsk. smør og lad det koge igennem i ca. 2 min.

  13. Server retten med aioli og persillesalaten.

PAELLA M. KYLLING/AIOLI

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 4 personer

  • 4 kylligenlår

  • 350 g risottoris

  • 1 fed hvidløg

  • 1 løg

  • 1 grøntsagsboullion

  • 1 drys persille

  • 1 tsk. røget paprika

  • 1 spsk. rødvinseddike

  • 1 rødløg

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 grøn peberfrugt

  • 100 g aioli

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 41 g

- Kulhydrater: 86 g
- Fedt: 40 g
- Kalorier: 871