Start med at koge hirsekornene i vand sammen med grøntsagbouillonen i nogle minutter under omrøring, og lad det herefter køle ned.
Pil løg og hvidløg, hak dem fint og smid dem i blandingen. Tilsæt en sjat sojasovs.
Vask og skræl rødbederne. Det kan anbefales at bruge handsker hvis du vil undgå at få farvede fingre, men ellers så bare sørg for at vaske dem grundigt efter du har rørt rødbederne.
Brug evt. en foodprocessor eller et rivejern til at rive rødbederne fint og tilsæt de revne rødbeder sammen med boghvedemel til blandingen.
Tilsæt lidt salt og peber efter behov.
Tilsidst deles rødbedeblandingen i 4 lige store dele og formes til rødbedebøffer. Disse steges i olivenolie på en middelvarm pande i 15-20 min, til de har en dejlig sprød overflade.
Drys eventuelt lidt flagesalt på ved servering - velbekomme
Disse ingredienser er til 8 personer
500 gram Rå Rødbede
1 dl Hirsekorn
3 dl Vand
1 tsk Grøntsagsbouillon
1 fed Hvidløg
1 stk Løg
1 spsk Sojasauce
1 dl Boghvedemel
- Proteiner: 52 g