PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning er et samarbejde mellem klient og coach, hvor klientens behov og ønsker selvfølgelig har højeste prioritet. Ærlig og positiv dialog prioriteres højt, ellers kan vi ikke få sammenarbejdet os frem til det endelige mål.

INDIVIDUELT TRÆNINGSFORLØB FRA MÅLSÆTNING TIL SUCCES

SCREENING & SAMTALE

Det første og vigtigste er at få lagt en plan for klientens forløb. Derfor bruger vi altid den første session på at teste klientens fysiske tilstand, så vi ved hvilket niveau vi kan starte på, og om der er evt. småskavanker der skal have opmærksomhed. Derefter får vi drøftet om klientens målsætning er realistisk i forhold til den tid, energi og fokus han/hun kan ligge i det. Når forventninger er afstemt og planlægning er på plads, kan det sjove og hårde arbejde begynde!

UNDERVEJS

Undervejs i et forløb er det vigtigt hele tiden at observere og analysere om klientens krop og sind responderer hensigtsmæssigt på kosten, træningen og søvnen. En tæt, ærlig og motiverende dialog, samt et målrettet fokus på forbedringer uanset størrelse, er ofte det der skal til.

FORLØBET

Uanset om målet er vægttab, muskelvækst, genoptræning eller øget styrke, så adresserer vi altid følgende emner:

AFSLUTNING

Efter et afsluttet forløb er vores klienter altid i stand til selv at kunne planlægge deres egen kost og træning, så de fortsat kan forbedre sig eller vedligeholde det endelige resultat. De fleste af vores klienter holder kontakten ved lige, eller vender tilbage for at arbejde mod nye og større mål.

TRÆNINGS FILOSOFI

Hold det simpelt og effektivt. Gør det sjovt. Skab holdbare resultater. Vidergiv viden og gode råd. Kvalitet frem for kvantitet.

KOST FILOSOFI

Reduktion frem for restriktion (arbejde med vaner). Vær bevidst om makrotal (dagligt kalorie indtag). Skab en fornuftig balance mellem ”brug for vs. lyst til”. Sørg for at få dine grøntsager,  og vand

COACHING FILOSOFI

Vi forsøger, at give vores klienter et realistisk og balanceret forhold til deres krop. Dvs. en krop, der ser ud som de ønsker, en krop som føles rar at være i og en krop der kan udføre de opgaver, som klienter nu engang har brug for i dagligdagen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående, eller vil vide mere om priser, så skriv endelig til os!