PERSONLIG TRÆNINGPersonlig træning er et samarbejde mellem klient og coach, hvor klientens behov og ønsker selvfølgelig har højeste prioritet. Ærlig og positiv dialog prioriteres højt, ellers kan vi ikke få sammenarbejdet os frem til det endelige mål.

 

 

INDIVIDUELT TRÆNINGSFORLØB FRA MÅLSÆTNING TIL SUCCES

SCREENING & SAMTALE
Det første og vigtigste er at få lagt en plan for klientens forløb. Derfor bruger vi altid den første session på at teste klientens fysiske tilstand, så vi ved hvilket niveau vi kan starte på, og om der er evt. småskavanker der skal have opmærksomhed. Derefter får vi drøftet om klientens målsætning er realistisk i forhold til den tid, energi og fokus han/hun kan ligge i det. Når forventninger er afstemt og planlægning er på plads, kan det sjove og hårde arbejde begynde!
FORLØBET
Uanset om målet er vægttab, muskelvækst, genoptræning eller øget styrke, så adresserer vi altid følgende emner:
- Åndedræt
- Kernestyrke
- Mobilitet
- Stabilitet
- Løfteteknik
- Kost
- Søvn.
UNDERVEJS
Undervejs i et forløb er det vigtigt hele tiden at observere og analysere om klientens krop og sind responderer hensigtsmæssigt på kosten, træningen og søvnen. En tæt, ærlig og motiverende dialog, samt et målrettet fokus på forbedringer uanset størrelse, er ofte det der skal til.
AFSLUTNING
Efter et afsluttet forløb er vores klienter altid i stand til selv at kunne planlægge deres egen kost og træning, så de fortsat kan forbedre sig eller vedligeholde det endelige resultat. De fleste af vores klienter holder kontakten ved lige, eller vender tilbage for at arbejde mod nye og større mål.

 

 
Hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående, eller vil vide mere om priser,

Så skriv endelig til os!