VORES TEAM

Anders Sindal

Ejer af NLT - Personlig træner - Fysiurgisk massør - CPPS coach

Anders Sindal, personlig træner med 15 års erfaring. Stifter og ejer af Next Level Training. Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv og altid interesseret mig meget for sport og træning. Siden jeg var 16 år gammel har jeg dyrket sport på højt plan og altid været nysgerrig omkring kost og træning for hele tiden at kunne forbedre mig.

I min lange basketballkarriere har der været op- og nedture undervejs, men kærligheden til spillet og al den træning, der fulgte med forsvandt aldrig.

Som basketballspiller var jeg ikke den mest teknisk begavede på holdet, men jeg havde en sult og lyst til at blive bedre hvilket gjorde, at jeg ofte var mentalt og fysisk foran mange af de andre. “Hard work beats talent when talent doesn’t work hard” og det passer.

Den indstilling har jeg videreført til alt hvad jeg bruger tid på her i livet og jeg prøver konstant at overføre til mine klienter, uanset om det er elite atleter eller “almindelige” mennesker, der vil tabe sig, blive stærkere osv. Vær fokuseret og arbejd hårdt for at nå dine mål.

I mit arbejde med mine klienter gør jeg meget ud af det mentale mindset, for du får ikke det optimale ud af din viden og fysiske evner, hvis din mentale tilstand ikke er hvor den bør være i forhold til en given målsætning. I takt med at den mentale tilstand bliver forbedret, så kommer de langtidsholdbare resultater via gennemtestet og resultatgivende træning.

De 3 grundsten i min tilgang til mine klienter er forbedring, fokus og balance. Arbejder du målrettet med disse 3 emner, så kommer resultaterne med garanti.

"Jeg træner og coacher mine klienter, så de kan skabe resultater på egen hånd, men motiverer og inspirerer i en sådan grad, at de bliver ved med at komme igen"

Mads Jensen

Personlig træner - Fysiurgisk massør - Stud. Fys

Tidligere elite-atlet. Personlig træner og fysiurgisk massør fra At Work i København. Studerer Fysioterapi på KP og underviser i massage og fitness teori/praktik på At Work skolen. Engageret teori og praktik nørd med en rolig og opmuntrende tilgang kost og bevægelse.

Jeg altid været meget aktiv og dyrket sport som ung. Som Team-Danmark student-atlet spillede jeg basketball på elite-og landsholds plan indtil en skade satte en stopper for en potentiel karriere i udlandet. Jeg kom mig aldrig helt fra min skade fordi jeg ikke fik ordentlig vejledning dengang, og det er en af de ting der driver mig til at hjælpe mennesker i dag

Jeg har været igennem mange genoptrænings forløb og ved hvordan det føles at miste kontakten til kroppen. På grund af min fortid har jeg på egen krop lært, hvordan man griber kroppens ”defekter” an. Jeg har studeret en masse faglitteratur og prøvet en masse forskellige teknikker. Dette giver mig en ekstra stor værktøjskasse i forhold til genoptræningsforløb og forebyggelse af skader.

Min indgangsvinkel til træning og kost er at holde det så simpelt og effektivt så muligt. Når det kommer til træning, så find den mest lærerige og effektive måde at komme i mål udfra dine behov. Det er noget samtlige af mine klienter sætter pris på. Ikke alt muligt smart halløj, der ser fancy ud men som i sidste ende ikke giver det bedste resultat, eller i værste fald ender med en skade.

Vi er alle forskellige, når det kommer til vores krop, livsstil, tilgang til udfordringer og prioriteringer, men fælles for os alle er, at hvis vi ønsker os et bedre liv og helbred, så skal der ændres på visse ting og der skal ydes en indsats. Der findes ingen magi andet end det arbejde du putter i det. Planen ligger vi to i fællesskab og du kan sagtens nå i mål – hvis du vil det nok. Der er ingen undskyldninger.

"Train smart, work hard, get the results"