Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Vægttab – Personlig Træner København | Opnå dine mål gennem individuel Coaching

Vægttabsforløb

TAK fordi du har vist interesse for at komme i bedre form og blive en del af vores lille familie i Next Level Training. Når du tilmelder dig vores 12 ugers vægttabsforløb, siger du ja til et intenst og livsændrende træningsforløb.

5 FOKUSOMRÅDER

Vi arbejder ud fra 5 fokusområder med alle klienter i vores center. For vi vil alle gerne...

 

 

OK - hvad skal jeg gøre?

Modsat mange andre vægttabsprogrammer, tilbyder vi et sammenhængende forløb, hvor vi arbejder både med din krop, din kost og vigtigst af alt: din hjerne. Det svære er ikke at løfte vægtene, men at opbygge sunde og gode vaner, også efter programmet er slut. Derfor er dine 12 uger på vej mod en flottere, sundere krop inddelt i en række centrale punkter Besøg vores facebookgruppe (link øverst til højre på hjemmesiden) og læs detaljeret beskrivelse af næste forløb:

Grundig screening

Vi tager dig i hånden igennem en såkaldt screening, hvor vi observerer dine bevægelser under forskellige træningsøvelser. Vi afsøger, hvordan du bruger dine muskler og identificerer svage punkter, som vi skal fokusere ekstra meget på. For eksempel døjer mange med nakke- og rygsmerter på grund af kontorarbejde, som vi så retter op på. Med korrekt bevægelsestræning får du markant bedre resultater, og din risiko for skader mindskes markant.

Kroppen

Vi træner dig tre gange om ugen á 75 minutter pr. gang i Next Level Training centeret, hvor der kun er os på holdet. Vi træner hele din krop og sikrer den optimale blanding af styrketræning og kredsløbstræning, der sikrer dig vægttab og stærkere muskler. Vi er en lille familie, der hjælper hinanden og sikrer, at alle kan være med og opnår gode resultater.
Som de siger i hæren: No man is left behind.

Personlig kostvejledning

Vi sætter dig grundigt ind i hvordan en sund og varierende kostplan kan se ud og vi lover: Ingen luftfrikadeller eller sellerikurer, der skal også være plads til et glas vin til maden eller et stykke chokolade i ny og næ..

Hjernen

Det er ikke svært at løfte en vægt. Det er svært at opbygge sunde vaner, livsglæde og en bedre tilværelse. Derfor arbejder vi lige så meget med at træne dig mentalt. Vi spørger, hvordan du har det. Om du sover nok. Om du kan få arbejde og fritid til at hænge sammen. Naturlige problemer for alle mennesker, som gør det svært at holde træningen ved lige og humøret højt. Sammen lægger vi en plan, så du får tid til at træne med os. Det giver mere overskud til alt det andet, du også gerne vil nå.

Løbende kontrol

Under hele forløbet måler og vejer vi dig løbende for at se, hvilke fremskridt du har gjort. På den måde kan vi løbende justere træning og kost, så du når din målsætning. Efter dit 12 ugers vægttabsforløb, evaluerer vi sammen på din oplevelse for at sikre, at du har opnået de forventede resultater.


Hvis du har spørgsmål vedr. ovenstående eller vil vide mere om priser,
så skriv endelig til os.

WEBSHOP