Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/b/nextleveltraining.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Atleter – Personlig Træner København | Opnå dine mål gennem individuel Coaching

ATLET TRÆNINGEr du en professionel atlet eller elitesportsudøver, så er du med stor sandsynlighed allerede i gang med én eller anden form for in- og off season træning, alt efter hvilke krav din sport stiller til din fysik og psyke.

 

FACTS


Vi er en samling forhenværende elite-sportsfolk hos Next Level Training, og vi har alle den nødvendige uddannelse og praktiske erfaring, som gør os i stand til at tilbyde et kvalitetsprodukt på dette område. Vi har erfaring med 1-1 træning af eliteatleter, samt træning af hold på op til 45 atleter. En atlet der er hurtigere, stærkere, mere eksplosiv, mentalt stærk og som ikke går i stykker, præsterer bare bedre.

FOKUSPUNKTER


Vi ved hvad der skal til for at blive en bedre atlet og vi kender til alle de parametre, der spiller ind i et samarbejde med elitesportsfolk. Vi analyserer og tester vores atleter, så vi helt specifikt ved hvad, der skal arbejdes på hos den enkelte. Der bliver fokuseret på de store nødvendigheder, men også de små detaljer:
- Mindset
- Prehab
- Søvn
- Kost
- Styrke
- Mobilitet
- Stabilitet
- Power
- Speed
- C.O.D (Change of direction)
 

 
Kontakt os for en uforpligtende dialog, så vi kan hjælpe dig/jer med at øge jeres præstation.
 


 

WEBSHOP