CÆSARSALAT

Sådan gør du

  1. Rids skindsiden af kyllingebrysterne med en skarp kniv og drys med salt og peber. Kom smør og olie på en kold pande og læg kyllingebrysterne på panden med skind­ siden ned. Lad kyllingebrysterne stege langsomt ved middelvarme i 20 minutter på skindsiden. Gør imens dressing, croutoner og salaten klar.

  2. Vend kyllingebrysterne, skru lidt op for varmen og steg dem i cirka 4­-5 minutter på den anden side.

  3. Pluk salaten og fordel den på fire tallerkener. Skær kyllingebrysterne i skiver, anret dem på tallerkener og kom til sidst dres­sing, parmesan og croutoner ovenpå.

  4. Tilbered dressingen.

  5. Blend ingredienserne til dressingen og smag til med citronsaft, salt og peber.

  6. Tilberede Croutoner.

  7. Smør brødskiverne med smør på begge sider og rist dem på en pande. Skær i tern.

CÆSARSALAT

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 4 personer

  • 4 stk. kyllingebryst med skind

  • 2 stk. romainesalat

  • 50 g parmesan ost

  • 1 tsk. smør (til stegning)

  • Salt og peber

  • Ingredienser til dressing = 1 dl mayonnaise - 2 stk. ansjosfileter i olie - 1 tsk worcestershire sauce - 30 g parmesan - friskrevet 1 fed hvidløg, presset - 0,50 citron, lidt citronsaft herfra.

  • Croutoner = 2 skiver brød + 1 tsk. smør

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 12 g

- Kulhydrater: 25 g
- Fedt: 44 g
- Kalorier: 544