GRATINEREDE GRØNT

Sådan gør du

  1. Hak og snit alle grøntsager (undtagen tomater) i ønskede størrelser

  2. Læg dem i et ildfast fad

  3. Læg basilikum øverst til sidst

  4. Rør æg, mælk, salt, peber og bagepulver sammen

  5. Hæld det ud over grøntsagerne

  6. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i 25-30 min.

  7. Ta' det derefter ud og drys revet ost og tomatskiver ud over

  8. Tilberede det i yderligere 10-15 min.

  9. Lad det stå i 5 min. og køle lidt af

  10. Velbekomme

GRATINEREDE GRØNT

Det skal du bruge

  • Disse ingredienser er til 4 personer

  • 125 g gulerødder

  • 1 grøn peber

  • 100 g spinat

  • 125 g blomkål

  • Salt og peber

  • Frisk basilikum

  • 3 dl. letmælk

  • 3 æg

  • 4 cherrytomater

  • 1/2 spsk. bagepulver

  • 100 g revet ost (Cheasy)

Ernæringsberegning (pr. portion)

- Proteiner: 18 g

- Kulhydrater: 12 g
- Fedt: 11 g
- Kalorier: 213