Sæt en gryde over med letsaltet vand og bring den i kog.
Skræl gulerødder og løg og skær dem i tern.
Varm en gryde op med lidt olivenolie og steg løg, gulerødder og presset hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt tomat, balsamico, bouillon, ¾ dl vand, ½ tsk sukker og ¼ spsk oregano.
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Del kyllingebrysterne på langs. Krydr med salt, peber og ¼ spsk oregano. Varm en stegpande op med lidt olivenolie. Steg kyllingen i ca. 8 min. på begge sider til den er gennemstegt (kernetemperatur 75°C).
Blend tomatsaucen med en stavblender, tilsæt fløde og kog den op. Tilsmag med salt og peber.
Servér stegte kyllingebryster med cremet tomatsauce og pasta toppet med rucola.
Disse ingredienser er til 4 personer
Gulerod 150 g
Løg ½ stk
Hvidløg solo ½ stk
Hakkede tomater 200 g
Bouillon høns ½ terning
Oregano ½ spsk
Balsamico rød ½ spsk
Pasta hvid 200 g
Kyllingebryst 280 g
Piskefløde ½ dl
Rucola salat 30 g
- Proteiner: 48,9 g